Котли John Greaves Energy® на Міжнародному конгресі

Котли John Greaves Energy® на Міжнародному конгресі

12.10.18

Вже зовсім скоро, 6-8 листопада, відбудеться XIV Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2018», на якому  John Greaves Energy® обов’язково буде приймати участь. Подія відбудеться у Міжнародному виставковому центрі у місті Києві. В рамках цього заходу пройде XI міжнародна спеціалізована виставка “Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2018”. Там будуть представлені альтернативні види палива, відновлювані джерела енергії, енергозберігаюче обладнання і матеріали для промисловості та побуту.

У вас буде чудова нагода побачити ближче наші вироби. Ми представимо соломоспалювальний водогрійний КПС-400м та пелетний КВП-300 котли. Це прекрасна можливість ознайомитись з новинками галузі і зробити свій вибір. Насичена ділова програма сприятиме розвитку партнерства вітчизняних і зарубіжних гостей. Така подія орієнтує голів громад, керівників і підприємців на використання сучасних технічних досягнень на благо розвитку інфраструктури міст, селищ та сіл.

Запрошуємо всіх бажаючих пірнути в світ новітніх розробок та сучасних технічних досягнень! 6-8 листопада, місто Київ, Міжнародний виставковий центр, павільон №2 вхід 2А